Vés al contingut (premeu Retorn)

Bons resultats de l'estudiantat EEBE als Campionats de Catalunya Universitaris

L'estudiantat de l'EEBE participant a les competicions de bàdminton i natació han fet podi.

Aquesta passada setmana s'han celebrat diverses competicions del Campionat de Catalunya Universitari amb grans resultats per a l'estudiantat de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) participant.

Dijous 26 de gener es va celebrar la competició de bàdminton, on Iván Valenzuela Agustín, que cursa 1r del grau en Enginyeria Electrònica i Automàtica Industrial, ha aconseguit medalla de plata tant a la categoria individual, com a la de dobles, al cantó de l'estudiant Yeray Franco de la FIB.

I aquest diumenge 29 de gener s'han celebrat els campionats de natació, on l'estudiantat de l'EEBE ha aconseguit les següents fites:

-Als 4x50 m lliures: medalla d'or per a l'equip format per Óscar Sánchez Pérez, estudiant de 1r al grau en Enginyeria Electrònica i Automàtica Industrial a l'EEBE; Adrián del Rey, de l'EPSEVG, Albert Mataró, de l'ESEIAAT i Arnau Moliní, de la FNB.

-Als 400 m lliures: medalla d'or per a l'estudiant de 2n d'Enginyeria de Materials a l'EEBE Raul Santiago Betancor.

-Als 200 m estil: medalla de plata també per a Raul Santiago Betancor.

-Als 4x50 m estil masculí: medalla de bronze per a l'equip format per Pere Ansón Barrientos, de 1r d'Enginyeria Elèctrica a l'EEBE; Marc Martí, de l'ESEIAAT, Nil Llumà d'EPSEM, i Adrián del Rey de l'EPSEVG.