Vés al contingut (premeu Retorn)

ePowered RACING aconsegueix bons resultats al MotoStudent d'Aragó

L'equip va ser el 1r equip català classificat d'un total de 50 equips de tot el món, i va finalitzar en 9a posició de la general a la carrera celebrada el 18 de juliol a circuït MotorLand d'Aragó a la categoria de vehicle elèctric.

Bons resultats per l'ePR02, el nou prototip de l'equip de moto ePowered RACING amb el que han competit aquest diumenge 18 de juliol al circuït MotorLand d'Aragó a la sisena edició de MotoStudent, una competició internacional on hi participen equips de més de 80 universitats amb 3.500 estudiants de tot el món.

L'equip va ser el 1r equip català classificat, i el 4t d'Espanya, quedant en 9a posició a la classificació general de la categoria elèctrica, on han participat 50 equips universitaris. A més, cal destacar la 3a posició aconseguida a la prova d'acceleració.

Aquesta edició de MotoStudent va començar dijous 15 de juliol amb les proves de verificació estàtiques dels prototips dels equips i divendres van tenir lloc les verificacions dinàmiques, on pilots professionals van poder comprovar el bon funcionament de l'ePR02, el tercer prototip d'ePowered RACING. Aquestes verificacions són el pas previ per a poder passar a les proves puntuables de la competició..

El dissabte 17 es van celebrar una sèrie de proves dinàmiques (acceleració, frenada i “gymkhana”), així com dos entrenaments lliures que van servir a l’equip i a la seva pilot, Rocío Bultó, per agafar informació del circuït de cara a la carrera.

Finalment, el diumenge 18 es va celebrar una tanda de classificació i una carrera, on l’equip va aconseguir la novena posició. ePowered RACING considera els resultats molt satisfactoris, ja que en aquesta darrera edició s’havien duplicat el nombre d’inscrits i, tot i així, l'ePR02 ha aconseguit participar en totes les proves i estar a la mida de les millors motocicletes de la competició.